överst hemsidan

Foosball

Foosball och
pingisbord

Reklambyråer och programmerarbranschen har länge haft leksaker på kontoret. Galore ger dig de coolaste.

THE BEAUTIFUL GAME

Döpt efter Andrew Lloyd Webber och Ben Eltons musikal, men i vårt tycke mycket vackrare. LED-lampor i gubbarna lyser upp deras nummer. Var beredd på att betala runt 500 000 kronor om du vill skaffa detta bord till kontoret.


2ELEVEN NATURAL

Naturskön design i lönn och valnöt, läder och aluminium. En skön detalj är drinkhållarna man kan fälla ut så att man inte får ringar från glaset.


AUDI FOOSBALL TABLE

Audis designstudio ligger så klart bra till bland fotbollsbord vi vill ha på vårt kontor. De har tagit hjälp av Leonhart för att tillverka 20 stycken bord i bostad aluminium med vitlackerade paneler för ca 120 000 kronor styck. Vid närmre eftertanke, parkera bilen på gatan och använd garaget som foosball-rum istället.


PUMA BLACKOUT

Otroligt snyggt pingisbord från Puma i samarbete med Aruliden. Mattsvart bord på vit stålram med ben av svartlackad ask. Och som på alla pingisbord i denna ligan – nät av stål, så man slipper slackande linor. Galores budgetval på ca 15 000 kronor.


STEALTH

Ett passande namn på ett überdesignat pingisbord i flygplansaluminium och kolfiber. Som amerikanska 11 Ravens utrycker det på sin hemsida: "The game hasn't changed, but the playing field has."

Se alla Prylar
i flödet