GAW logo vit

Galore After Work är ett event-koncept som startades i början på 2014. Syftet var och är att Galores kunder, läsare och samarbetspartners ska kunna mötas under avslappnade former i vuxna miljöer. I huvudsak för nöjes skull, men också för att skapa nya relationer, eller vårda befintliga. Galore After Work är ambulerande på flera av Malmös absolut bästa krogar och har utvecklats till ett koncept som alltid har fullbokade gästlistor.

Samarbetspartner 

För rätt företag och produkt finns det möjligheter att exponera sig och bjuda in kunder till Galore After Work. Detta är mer än bara en produktplacering. Galore har flera olika medieprodukter och kanaler och några av dessa tar du del av som samarbetspartner. Detta gör att ni får en exklusiv och kvalitativ exponering över 4-6 veckors tid.

Inför evenemanget syns ditt företag med logotyp på tryckta inbjudningar, våra facebook inbjudningar (ca 2.000 utvalda personer), och våra digitala inbjudningar till våra företagskunder (ca 4.800 företag, i huvudsak ägare, VDs, marknadschefer och försäljningschefer). Ibland syns er logotyp också i annonser i Galore Weekend (ca 172.000 hushåll).

På evenemanget exponerar du dina produkter och kan skapa nya relationer med våra gäster och dina potentiella kunder. Du kan också vårda relationer med befintliga kunder.

Efter evenemanget syns dina produkter i ett stort mingelreportage i Galore Weekend där ditt företag också presenteras som medarrangör. Mingelreportaget publiceras även på Galore Anytime och på Galores facebooksida.

afterwork

Galore Afterwork

PRIS - Ca 25.000 SEK

(priset beror på vilka delar som ingår på det specifika evenemanget)

Vill du bli samarbetspartner? Ring oss på 040-40 44 50
eller mejla till info@galoreafterwork.se

Skicka meddelande till oss