GB
Av skånska företagare för skånska företagare

Koncept

Det saknades en bra annonskanal för att nå företagsledarna i regionen. De kanaler som håller en hög redaktionell nivå är rikstäckande och når bara en liten del av företagsledarna i Skåne. För att kostnadseffektivt nå dessa behövs ett tryckt media med lång livslängd. Då får man många exponeringar över flera månaders tid med bara ett annonsinförande. B2B har nästan alltid en lång säljcykel jämfört med B2C. Ska man få ut sitt budskap genom en kanal som egentligen är till för privatkonsumenter måste man investera onödigt mycket pengar. Detta beror på att annonskanaler anpassade för B2C är vanligtvis snabba medier med hög frekvens och kort livslängd, vilket innebär att man måste köpa många annonser och dessutom få relativt mycket spill. Så är det inte med Galore Business. Det är ett Skånskt affärsmagasin med lång livslängd och inspirerande läsning. En annonskanal för dig som har andra företag som kunder. En annonskanal som är skapad och optimerad för detta. En annonskanal som ger mycket för pengarna.

Målgrupp

Galore Business når som många andra produkter endast företagsledarna. Definitionen företagsledare är ett brett begrepp. Vår definition är ägare av bolag, styrelseledamöter, VDs och likvärdiga befattningar. Det är dessa som får Galore Business, alltså de som driver bolag och har sista ordet. Det är för de här personerna vi skapar vårt redaktionella innehåll. Läsning som kan tillföra dem en stunds avkoppling. Läsning som kan inspirera och underhålla. Galore Business kommer ut i sydvästra Skåne - Malmö, Lund, Vellinge, Lomma, Burlöv, Svedala, Trelleborg, Skurup, Staffanstorp och Kävlinge kommun. Det är ca 21.000 personer.

Innehåll

Galore Business redaktionella hörnsten är avslappnade intervjuer med tunga näringslivsprofiler och unga entreprenörer från Skåne. Detta kompletteras med reportage om vad som händer långsiktigt i sydvästra Skåne och öresundsregionen. I sann Galore-anda inspirerar vi också med spektakulärt internationellt innehåll. Och slutligen paketerar vi detta med tilltalande grafisk formgivning och papper av högsta kvalitet.

Ladda ner tidigare nummer här: 
Galore Business 2
Galore Business 3
Galore Business 4
Galore Business 5

(kan ta någon minut att ladda ner)

Distribution

Företagsledarna får ofta tusentals samtal och hundratals brev med olika erbjudande. Galore Business kommer därför inplastad och adresserad med namn. Inte titel. Galore Business är ett magasin. Inte reklam. Och uppfattas heller inte som reklam. Galore Business innehåller inte dagsfärska nyheter, så har man inte tid att läsa när det dimper ner så kan man alltid spara det till senare. Det är ett magasin man gärna sparar. Och snyggt nog för att ligga framme.

Galore Business

UTGIVNINGSPLAN - En gång per år runt månadsskiftet jan/feb.
HELSIDESANNONS - 25.000 SEK
UPPSLAGSANNONS -  45.000 SEK

Vill du veta mer om annonsering? Ring oss på 040-40 44 50
eller mejla till info@galorebusiness.se

Skicka meddelande till oss