galorelunch-logo-vit
Galore Lunch är en applikation för restauranger som är enkel både för restauranger och användare. Appen är gratis för användaren och prisvärd för restaurangen. Galore lunch är en App som gör vad en App ska göra. En enda sak, men bra.

Finns gratis på:
App-Store-Icon Get it on Google PlayDownload from Windows Store


Producerad av Husarrest AB

Produktidé

Lunchmeny på gästens villkor

Fler än 160.000 personer jobbar i Malmö, och ca 110.000 personer äter lunch ute. ”Vad ska vi äta till lunch idag?” Det har inte funnits någon bra samlingsplats för att hitta denna informationen enkelt och snabbt, alltså alla lunchalternativ, i den sekunden man själv vill. Det finns det nu.


För användaren

Enkel, tydlig och bara relevant info

För att optimera användarvänligheten har appen gemensamma typsnitt, inga logotyper, inga bilder och restauranger som glömt uppdatera syns ej. Du slipper en massa mail i tid och otid när du jobbar. Du kan istället med ett klick på telefonen få all relevant info du behöver för dagens luncher precis när du själv vill.

Producerad av Husarrest AB


Producerad av Husarrest AB

För krögaren

Enkelt att uppdatera

Pedagogisk och enkel att uppdatera på både dator och i mobil. Du når både nya och befintliga lunchgäster till en låg kostnad. Bolaget som äger appen äger också flera tidningar och andra mediekanaler vilket gör att appen kan marknadsföras mer kostnadseffektivt än andra digitala restaurangprodukter.

Galore Lunch

PRIS - 5.200 SEK per år.
SUPPORT - Fri.
UPPDATERINGSSERVICE - 1.500 SEK per år.

Är din restaurang inte med? Ring oss direkt på 040-40 44 50
eller mejla till info@galorelunch.se

Skicka meddelande till oss